Go to corporate website
Търсене
search

Селена Груп е глобален производител и дистрибутор на широка гама химически продукти за строителната промишленост за професионалните строители и обикновени потребители. Селена разпространява продуктите си в повече от 70 държави в света. Групата включва 30 дружества, работещи в Полша, Бразилия, България, Китай, Чехия, Словакия, Финландия, Германия, Казахстан, Южна Корея, Испания, Румъния, русия, Турция, Унгария, Италия, Украйна и САЩ.

  • Поради промените в нормативните актове , които ще влязат в сила през юли 2014 г., CE маркировката ще бъде въведена при строителните уплътнители . СЕ Маркировката е съкращение for “Conformité Européenne” и е декларация от производителя, че продуктът отговаря на изискванията на съответните директиви на Общността . Тъй като СЕ маркировката ще бъде скоро поставяна на определени видове строителни уплътнители , произведени от Selena , ние бихме искали да представим няколко важни факти за този процес.
  • 21.05.2011
    Необичайната демонстрация се състоя с цел Selena S.A. да покаже възможностите на своя химически анкер пред един от своите партньори в лицето а „Mrowka”. За целта бе използван кран, за който е закачен бетонен блок, в който е монтирана кукапосредством химически анкер от серията Tytan Fixing Systems, а именно „Tytan Evolution – химически анкер”
  •   [1]